Hjem > Projekt Vestbroen > Seneste nyt

Seneste nyt

Tirsdag den20 april 2019

Til medlemmerne i “Beboerforeningen for området omkring Lystbådehavnen”

Hermed lidt information omkring vores fitness- og legeplads ved området omkring Vestbroen i Lystbådehavnen.

På generalforsamlingen den 18 august 2020 blev vores forslag drøftet, og resultatet blev, at vi skulle arbejde videre på projektet, med de tilretninger som er nødvendige på baggrund af færre midler end ansøgt samt den debat, der var på generalforsamlingen, så det endelige resultat kunne etableres i foråret - sommeren 2021.

Initiativgruppen har igennem efteråret fået afklaret, hvordan årlige vedligeholdelsesomkostninger, årlige sikkerhedstjek m.m. skal håndteres, således at Beboerforeningen ikke “hænger” på dise evt. udgifter, og har ligeledes, af Lokaludvalget, fået godkendt at sauna og badebro/badeplateau, ikke længere er en del af projektet. 

Vestbroprojektet bliver dermed udelukkende et udendørs fitnessområde, en mindre legeplads til mindre børn, samt en smal gangsti fra fitnessområdet til flisearealet ved Vestbroen, således at børn og voksne fra legeplads og fitnessområde, ikke skal gå med bare tæer på de skarpe granitstykker, hvis de skal bade.

Efter disse afklaringer har vi så endeligt fået valgt, hvilke fitnessprodukter og, hvilke legepladsredskaber der skal være på de to områder, indenfor det økonomiske råderum, der var tilbage efter, at en vedligeholdelses- og sikkerhedsaftale for de næste 20 år, er betalt.

Billeder af såvel fitnessområde og legeplads ligger nu på vores hjemmeside, så du kan gå ind og se hvordan vores spændende aktivitetsområde kommer til at se ud. (kan ses nedenfor)

Vi syntes selv at det bliver et fantastisk område til gavn for os alle og giver området ved Vestbroen et gevaldigt løft til glæde for såvel os beboere, gæstende lystsejlere og andre turister der kommer og besøger Svendborg.

Byggesagsbehandlingen er nu igang og projektet forventes etableret senest medio juli, så vi kan få gavn af området, det meste af sommeren.

Selve anlægsarbejdet vil vare ca 2-3 uger, når godkendelserne er på plads.

Det er Legeplads- og Fitnessfirmaet, Kompan A/S der skal varetage levering og opsætning, ligesom de også skal udføre anlægsarbejdet i området.

Vi har jo desværre ikke haft mulighed for at afholde et offentligt møde på åstedet, på grund af Covid-19 restriktionerne, så har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte Mette eller Jan.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Kontak personer:

Mette Machon Balle: 40383164

Jan Frisenette:         20454810