Hjem > Der var engang > Strandvej 11

Strandvej 11

Bygningen tager sig lidt anderledes ud i dag end den gjorde de der lå købmandsforretning på stedet. Man må dog konstatere at de restaureringer, der er foreteget i årenes løb har været meget tro mod husets oprindelige stil.

 

Husets nuværende ejere - Mogens Nielsen - fortæller at huset er bygget i år 1900 og er så vidt vides bygget som en sommerresidens. Omkring år 1930 etablerer familen Niendal købmandsbutik - og driver denne i 50 år. Omkring 1984 køber frisør Pommergaard bygningen og etablerer en damefrisørsalon. Nogle år senere udlejes ejendommen til en tandteknikker, der driver sin virksomhed på adressen frem til 1994.

Jess Heine Strandvej 96 fortæller:
Jeg ved at Grethe Justesen, tidl. viceborgmester i Fåborg-Midtfyns kommune er vokset op i købmandsbutikken, og har kørt varer ud i Strandvejskvarteret som bydreng på en long-john cykel.Nyheder

Se information og seneste nyt om projekt Vestbroen

Beboerforeningens projekt “Vestbroen” kan du følge under 'Projekt Vestbroen' Nederst på samme side kan du/I også downloade det oprindelige projektforslag, der dog er blevet reduceret efterfølgende. 

Under samme menu offentliggør beboerforeningen ligeledes de seneste nyheder om projektet.