Hjem > Der var engang > Strandvej 11

Strandvej 11

Bygningen tager sig lidt anderledes ud i dag end den gjorde de der lå købmandsforretning på stedet. Man må dog konstatere at de restaureringer, der er foreteget i årenes løb har været meget tro mod husets oprindelige stil.

 

Husets nuværende ejere - Mogens Nielsen - fortæller at huset er bygget i år 1900 og er så vidt vides bygget som en sommerresidens. Omkring år 1930 etablerer familen Niendal købmandsbutik - og driver denne i 50 år. Omkring 1984 køber frisør Pommergaard bygningen og etablerer en damefrisørsalon. Nogle år senere udlejes ejendommen til en tandteknikker, der driver sin virksomhed på adressen frem til 1994.

Jess Heine Strandvej 96 fortæller:
Jeg ved at Grethe Justesen, tidl. viceborgmester i Fåborg-Midtfyns kommune er vokset op i købmandsbutikken, og har kørt varer ud i Strandvejskvarteret som bydreng på en long-john cykel.Husk Lancier på søndag den 22. januar

Der er lancier på Ida Holst Skole på søndag den 22. januar kl. 17 Alle kan deltage og det kræver ingen forudsætninger eller tilmelding. Bare mød op. Vi slutter med pizza og rødvin.

Husk at der er Lancier på søndag den 22. august