Hjem > Der var engang > Strandvej 11

Strandvej 11

Bygningen tager sig lidt anderledes ud i dag end den gjorde de der lå købmandsforretning på stedet. Man må dog konstatere at de restaureringer, der er foreteget i årenes løb har været meget tro mod husets oprindelige stil.

 

Husets nuværende ejere - Mogens Nielsen - fortæller at huset er bygget i år 1900 og er så vidt vides bygget som en sommerresidens. Omkring år 1930 etablerer familen Niendal købmandsbutik - og driver denne i 50 år. Omkring 1984 køber frisør Pommergaard bygningen og etablerer en damefrisørsalon. Nogle år senere udlejes ejendommen til en tandteknikker, der driver sin virksomhed på adressen frem til 1994.

Jess Heine Strandvej 96 fortæller:
Jeg ved at Grethe Justesen, tidl. viceborgmester i Fåborg-Midtfyns kommune er vokset op i købmandsbutikken, og har kørt varer ud i Strandvejskvarteret som bydreng på en long-john cykel.Nyheder

Beboerforeningen modtager stor støtte fra Svendborg kommune.

Beboerforeningens projekt “Vestbroen” har fået 500.000 kr. af Svendborg kommune.

Læs mere om projketet under 'Projekt Vestbroen' Nederst på samme side kan du/I også downloade det projektforslag som Beboerforeningen har søgt Svendborg kommune om finansiering til. 

Generalforsamling

Der indkaldes til generalforsamling tirsdag den 18. august 2020 kl. 19.30 på Færgegården. Se dagsorden under arrangementer